Verhoog Verwarming
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
cv-ketel onderhoud Bijplaatsen radiatoren complete installatie Radiatorkranen

Verhoog Verwarming uit Gouda: cv-ketel installateur pur sang

Als u op zoek bent naar een deskundig installateur voor de installatie en onderhoud van uw cv-ketel dan bent u bij Verhoog Verwarming aan het juiste adres. Klantvriendelijkheid en service zijn belangrijk voor ons. Wij hebben al ruim 35 jaar ervaring, zodat uw kunt rekenen op 100% vakmanschap. Ons werkgebied bestrijkt de regio Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen, Bodegraven en Woerden.

 

Voor het kopen van een nieuwe cv-ketel of (design)radiatoren kunt u bij ons terecht. Verhoog Verwarming is een erkend installatiebedrijf voor de installatie en onderhoud van uw cv-toestel en radiatoren. Wij geven u advies over welke cv-ketel het beste bij uw woonsituatie past, installeren de uitgekozen ketel en verrichten jaarlijks onderhoud. Ook bij storingen en voor een vakkundige reparatie kunt u ons inschakelen.

 

Bij Verhoog Verwarming kunt u rekenen op kwaliteit, klantvriendelijkheid en een uitstekende service. Wilt u een installateur voor uw cv-ketel inschakelen en bent u woonachtig in Gouda, Reeuwijk, Waddinxveen, Bodegraven, Woerden of omgeving? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

 Meer  Neem contact met ons op

Uitgelicht...